Close

OM OS

DECHOIX er fransk og betyder VALGET. Navnet understreger, at her har vi taget et valg om at værne om din sundhed og fremtid. Vores overordnede fokus er at lave sundt og lækkert hår til priser, hvor alle kan være med. Derfor har vi valgt at have studie- og pensionistrabat på 20% på alle behandlinger, tirsdag-torsdag formiddag. Vi lægger stor vægt på at levere en god service og høj faglighed. Hos DECHOIX har vi kun frisører med den 4-årige uddannelse samt flere års erfaring indenfor branchen. For at sikre en professionel behandling, sætter vi tid af til en snak om ønsker, råd og vejledning.

Vores produkter

Vi har en bred vifte af produkter og farver, så vi kan tilgodese alles behov. Vi har bl.a. plantefarver uden kemi, som er godkendt til at farve gravide, hvor en økologisk planteserum kommer i farven til beskyttelse af sart eller irriteret hovedbund.Derudover har vi produkter til forskellige hår- og hovedbundsproblemer, hvor vores mest solgte behandling – Olaplex – som går ind og genopbygger håret helt inde fra den inderste kerne af håret. Vi fører 4 produktserier; Organic Hairspa, Kevin Murphy, Oway og Olaplex.Dertil kan vi tilbyde 3 farveserier; Oway Hcolor, Pour Karite´Natural Colors og Elumen Color.Som supplement kan vi tilbyde ZenzTherapy Color Treatment, som en farveopfriskende conditioner til hjemmebrug.

Vores Koncept

Alle vores farver er uden ammoniak og andre skadelige stoffer. Vi har taget stilling til at passe på den verden vi lever i, hvilket kommer til udtryk i at vores produkter, alt fra shampoo til farver er i bæredygtig emballage. (Du kan læse mere om vores farver og produkter under PRODUKT-MENUEN.)

Den Grønne Koncept prøver vi blandt andet at efterleve ved ikke at bruge lange papirbaner på kvitteringer, men tilbyder derimod at sende den på mail. Vi sikre os at de landbrug, som levere råvare til at producere produkter, farver, kaffe osv., ikke driver rovdrift på naturen.Vores fokus er sat på økologi, biodynamisk landbrug og FairTrade. Vi tænker grønt og bæredygtighed helt ned i de små detaljer f.eks. strømbesparelser, rengøringsmidler, kaffe, the, kakao, stearinlys, affaldsposer m.m.


Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Vesterbrogade 128A, 1620 København V, Københavns Kommune
Dato:
Kl.: